Slipskola

https://japaneseknifecompany.se/
september 2020
mån tis ons tor fre
311234
7891011
1415161718
2122232425
28293012

Covid19:
Vi har anpassat vår skola med plats för färre deltagare.

Japanese knife company's
slipskola för whetstone

Slipskola, att slipa på en whetstone är en tusenårig kunskap som än idag slår allt annat slipande, och du gör det för hand helt själv. Vi  arrangerar slipskola i denna teknik för proffs och glada foodies. På vår meritlista finns svenska och brittiska krogar och för att höja den svenska krogskaran nämner vi först: Grand Hotel, B.A.R. EAT, Gondolen, Tjoget, Nami och många fler. På andra sidan Nordsjön i UK har vi ett pågående utbildningsprogram med bl.a. Gordan Ramsay’s krogar och Matt Abé som är kökschef på RHR en av Gordons krogar.

Pris för steg I är 695:-/p
Varje Onsdag kl. 16:00 – 18:00. Eller privatklasser valfri dag.

Hela slipskolan: 6000:- då väljer ni dag själva och kan utnyttja 10 platser.

Läroplanen är utformat av Pigge Hall, den andra västerlänningen att bära diplom i traditionell slipning på whetstone. Niklas Ekelund och Pigge leder kurserna varje onsdag på Upplandsgatan 57. Jay Patel gäster med jämna mellanrum och håller kurser i bl.a. stållära, smide och knivteknik.

Efter slipskolan kan du slipa ett blad från helt slött till rakbladsskärpa.

Kurskatalogen finns numera bara på webb: HÄR

Vår slipskola har snabbt blivit en uppskattad gåva. När i köper produkten i vår webshopp, här bredvid, så kommer ett plastkort att aktiveras och skickas hem till er.

Är ni en grupp som vill göra ett event med oss, så hittar ni den produkten i shoppen, sök ”event”. Eller slå oss en signal.